Overnatting

Bo i komfortable rom og opplev nordlyset fra din private Glass-Iglo

Drømmer du om en privat glassiglo for å oppleve nordlyset? Kanskje du lengter etter å våkne til det arktiske landskapet rett utenfor døren?

Hos Onga kombinerer vi komfort og natur på en måte du aldri har opplevd før. Våre nyrenoverte rom med eget bad er designet med naturlige materialer og komfortable senger som gir deg en følelse av ro og velvære. Nyt en varm regndusj etter dagens eventyr, og sovne til den fredelige stillheten.

For en ekstraordinær opplevelse, tilbyr vi 3 superior dobbeltrom med tilgang til privat badstue og jacuzzi. Våre standard dobbeltrom og tvilling-rom gir deg også tilgang til en delt badstue som en del av vår Aurora Escape-pakke.

Vil du sitte på første rad til naturens mest spektakulære show? Våre Aurora Glass-Igloer gir deg panoramautsikt til nordlyset – samtidig som du holder deg varm og komfortabel. Her er det ingen lysforurensning, bare ren magi.

Gjør drømmen til virkelighet – opplev nordlyset på sitt aller beste hos Onga!

Besøk oss og gjør deg klar for en opplevelse utenom det vanlige. For mer informasjon om våre Glass-Igloer, besøk denne siden.

onga_room_02
onga_room_03
9BB339F7-27EE-4775-9458-BB7B19D232EB
onga_room_01
DSC02035
DSC02013
DSC02461
DSC01860
DSC05871
previous arrowprevious arrow
next arrownext arrow